Hemma från Stockholm efter några härliga dagar, med bl a invigning för Design Passion. Själva minglet var otroligt givande och roligt. Att träffa så många människor som delar ens designintresse är verkligen inte ofta – så detta var verkligen kraftgivande och inspirerande.  Är just DU designintresserad är det ett MÅSTE att ta sig till denna utställning i centrala Stockholm.

s73f1948

Bild tagen av hofv2 metalldesign

Utställningen är i mina ögon mycket ovanlig – det är en känsla man får – det är en perfekt mix av udda design och hemtrevnad. Nu lyser passionen starkare med visuella  miljöer för sinnet. Man blandar och exponerar på ett helt nytt sätt.

Vi är ju alla intresserade hur morgondagens hem och offentliga miljöer skall se ut. Det finns ett stort behov att förnya sig i samklang med miljötänk.

Och sist men inte minst är Stureplansfastigheten där Design Passion huserar, en helt fantastisk byggnad med sina marmorpelare. Här finns en själ, då byggnaden på större delen av 1900-talet var känd under namnet Östermalms marmorhallar.

s73f1929

Bild tagen av hofv2 metalldesign i hjärtat av Design Passion. Här finns möjlighet att sitta och njuta under sex veckor av mat och dryck!

hofv2 kommer att blogga  med fler bilder från Design Passion 2009 längre fram….

Annonser